GamingPC&ConsolesTech&IT

Path of Exile capătă ceva neașteptat în expansion-ul Betrayal

Path of Exile continuă să se extindă în moduri noi și interesante, iar cea mai nouă variantă a sa promite să adauge o trăsătură foarte plăcută pe care este posibil să o fi văzut în câteva jocuri de buget mult mai mare.

Betrayal va fi lansat în ziua de 7 decembrie, ca un expansion gratuit, și introduce o nouă activitate pentru cei care caută activități noi în joc. Immortal Syndicate este o organizație ce își va face apariția în joc, pe care va trebui să o dezmembrați prin intermediul unui sistem ce amintește de Nemesis System din Shadow of Mordor.

După cum puteți vedea și în clipul de mai jos, veți începe prin a da de urma membrilor celor mai neimportanți ai sindicatului, iar după ce le stricați planurile veți avea câteva opțiuni. Îi puteți executa, puteți negocia cu ei, îi puteți convinge să își trădeze organizația, croind intrigă și demolând încetul cu încetul structura sindicatului și liderii săi enigmatici. Partea de „immortal” nu este o exagerare, personajele revenind la viață după o vreme și amintindu-și ce le-ai făcut anterior în cazul în care mor pe parcurs.

Expansion-ul Betrayal adaugă o grămadă de alte lucruri noi, schimbă și maeștrii aceia care te puneau să le golești pivnița de șobolani(sau alte tipuri de creaturi).

După câțiva ani de creștere oarecum lentă, Path of Exile a accelerat foarte mult în ultimul an. Cine știe unde se va afla peste un an sau doi. Probabil nu pe mobile.

[GamingBolt]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button