MORE

Path of Exile: Ascendancy va fi lansat in martie

Ascendancy, cel mai nou expansion de proportii a lui Path of Exile a primit o data de lansare, cel putin una aproximativa.

Studioul a dezvaluit ca update-ul 2.2.0, care va adauga continutul din Ascendancy, va fi disponibil dupa finalul ligii curente, Talisman. Aceasta liga are ca data limita ziua de 3 martie, ceea ce inseamna ca noul expansion va fi disponibil din week-end, fie pe 4, fie pe 5 martie.

Cand exact va fi lansat depinde de cat de fluid va fi procesul de implementare a noului update. In cazul in care totul merge asa cum trebuie, veti juca Path of Exile Ascendancy din ziua de 4 martie… sau seara de 4 martie, avand in vedere ca Grinding Gear Games este un studiou din SUA.

Noul expnasion al lui Path of Exile va adauga un numar mare de clase avansate, in care pot evolua cele existente. Exista continut nou amplu, obiecte, abilitati si un labirint masiv plin cu tot felul de inamici noi si interesanti.

Pe langa asta, Grinding Gear Games anunta ca si-a extins efortul de dezvoltare a jocului, angajand programatori care sa lucreze la performanta jocului (si poate la viteza de incarcare), designeri care sa faca obiecte unice noi si pregatind un mod mai bun prin care jucatorii sa faca schimb de obiecte.

[Griding Gear Games]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close