MORE

Path of Exile Ascendancy anuntat

Path of Exile continua sa se extinda, Griding Gear Games anuntand ca anul viitor vom avea parte de un nou expansion de proportii, Ascendancy.

Daca ati fost dezamagiti ca actul al patrulea nu era pe cat de vast sperati, Ascendancy v-ar putea imbucura, deoarece nu aduce doar locatii noi, abilitati, obiecte si inamici, dar va schimba sever modul in care clasele progreseaza, prin adaugarea a 19 specializari.

In Ascendancy, veti putea explora un labirint imens, plin de capcane si monstri, cu scopul de-a ajunge pana la un anume Imparat Izaro. De trei ori va trebui sa va luptati impotriva sa, de trei ori in conditii diferite care vor avea influenta asupra luptelor urmatoare. Un exemplu dat a fost ca in cazul in care nu au fost infranti locotenentii sai intr-o batalie, vor fi prezenti si in urmatoarea batalie.

Fiecare parcurgere a labirintului va permite sa aplicati o proprietatea foarte speciala echipamentului vostru, cum ar fi activarea unei abilitati la moartea fiecarui inamic.

Dar cel mai important lucru cu putinta vine sub forma celor 19 specializari. Labirintul ofera fiecarei clase alegerea intre trei specializari, care adauga pasive noi, cu proprietati foarte interesante. Probabil va intrebati, daca sunt trei pe clasa, de ce sunt 19? Eh, Scion are doar o specializare, ea fiind din start mai cu mot.

Detalii complete despre aceste specializari vor deveni disponibile in urmatoarele luni, dar ca idee, poti specializa Witch pe Necromancer, oferindu-i mai multe bonusuri pentru invocarea mortilor si mentinerea lor in ne-viata suficient de mult cat sa nu mai traiasca inamicii.

NecroPathofAsceniMG

Ascendancy va fi lansat la inceputul anului viitor. Poate cu aceasta ocazia vor schimba in sfarsit modul in care gestioneaza jocul fisierele, pentru ca Path of Exile se incarca in 2 minute pe un HDD in acest moment.

[Grinding Gear Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button