GamingPC&ConsolesTech&IT

Path of Exile 2 intră în beta anul viitor

Diablo 4 are răgaz la toamnă

Prin luna februarie am primit vestea că beta testul lui Path of Exile 2 va mai întârzia pentru o vreme. Cât de multă vreme? Eh, dacă vă doreați să îl butonați prin această toamnă, am o veste proastă pentru voi, va trebui să așteptați tocmai până în 2021.

Studioul Grinding Gear Games anunță că nu ar trebui să avem speranțe să vedem o variantă jucabilă a lui Path of Exile 2 anul acesta. Problemele sunt aceleași ca în februarie, pandemia, nevoia de a lucra de acasă, probleme cu animatorii din China de care studioul depinde.

Studioul a preferat să nu provoace întârzieri pentru conținutul jocului existent, așa că din moment ce expansion-urile gratuite pentru Path of Exile continuă să curgă, până ce lucrurile se vor stabiliza va trebui să mai răbdăm.

Totuși, priviți partea bună. Când Blizzard va anunța ceva nou despre Diablo 4 în această toamnă, nu va fi un Path of Exile 2 deja jucabil care să îi sufle în ceafă, să îi pună piedică și să fugă alergând cu banii lui de buzunar. Deși, având în vedere că este vorba de Blizzard, sărmanul ar fi făcut hernie de disc oricum.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button