GamingRSS PaginaDeMedia

Path of Exile 2 ar putea fi lansat cel mai devreme în 2022

Una din dilemele aduse odată cu noul an și pandemia, aduce cu sine două lucruri: clonele de Diablo (evident, Path of Exile 2) și obstacolele aduse de pandemie.

Foarte multe jocuri au fost amânate și re-re-re-re-reprogramate din cauza situației actuale, iar Path of Exile 2 este unul din titlurile care au cel mai mult de suferit. După ce a fost reprogramat pentru a nu interfera cu lansarea lui Cyberpunk 2077, continuarea hack & slash-ului produs de Grinding Gear nu are șanse să fie lansată mai devreme de 2022.

Chris Wilson, reprezentantul studioului, susține că întârzierea development-ului se datorează restricțiilor impuse în timpul pandemiei. Transportul internațional a devenit o mare problemă. afectând inclusiv granițele din Noua Zeelandă, ceea ce înseamnă că angajările internaționale au loc extrem de greu sau deloc.

Grinding Gear a rămas în urmă cu dezvoltarea lui Path of Exile 2 și duce lipsă de forță de lucru. De aceea, echipa încearcă din răsputeri să recupereze din mers și să isprăvească sequel-ul anul viitor.

Continuarea aceasta vine, de fapt, sub forma unui expansion pentru titlul original. Va introduce un storyline format din șapte acte, menite să extindă povestea din campania inițială și va aduce, printre altele, și o mecanică Skill Gem nouă și Ascendancy Classes.

Până când vom putea prăda tonele de loot nou din continuarea acestei epopei, suntem invitați să ne aventurăm din 15 ianuarie în Echoes Of The Atlas, un expansion distinct care oferă challenge-uri și hărți noi, alături de mai multe opțiuni endgame.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button