Știri ITTECHTelefoane

Partea din spate a lui iPhone XI a fost dezvăluită

Apple nu va dezvălui noile modele de iPhone pentru 2019 timp de cel puțin încă patru luni, dar deja avem o idee destul de concretă cu privire la cum vor arăta.

Noile poze bazate pe informații scurse pe Internet arată modelele iPhone XI și XI Max în toată gloria lor. Din partea frontală, noile modele seamănă mult cu XS și XS Max. Când însă le veți întoarce cu spatele, veți observa totuși o nouă dispunere a camerelor cu lentile triple și un nou panou pe spate realizat dintr-o singură bucată de sticlă.

Puteți să vă uitați mai cu atenție în poza de mai jos:

iPhone XI back leak

Scurgerile se bazează pe informațiile obținute de la CashKaro și OnLeaks, care au fost o sursă sigură de zvonuri Apple în trecut. Potrivit raportului, iPhone XI va avea aceleași dimensiuni ca și iPhone XS. Grosimea inserției și a muchiilor va fi ușor redusă, dar acest lucru se va putea observa foarte greu cu ochiul liber.

Apple va folosi probabil o singură bucată de sticlă pentru panoul din spate, inclusiv pe partea bombată a camerei. Acest lucru oferă o tranziție mai blândă la conturul camerei, spre deosebire de garnitura de metal utilizată în prezent.

Alte artificii minore includ unele modificări ale comutatorului pentru modul silențios pentru a semăna mai mult cu cel de pe versiunile anterioare de iPad. Microfonul din spate a fost de asemenea ajustat ușor în comparație cu pozele pe care le-am văzut pe net la începutul acestui an.

Apple este de așteptat să dezvăluie seria de telefoane iPhone 2019 la un eveniment din această toamnă. Camera triplă cu lentilele de pe spate va fi probabil cea mai mare caracteristică nouă. De asemenea, probabil va include modemuri 4G LTE de la Intel (posibil și Qualcomm), precum și un procesor A13 și alte specificații interne îmbunătățite.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button