TECH

Parrot Pot – cel mai avansat ghiveci

Parrot Pot – cel mai avansat ghiveci. Aflat deja la a doua generatie de senzori pentru plante, Parrot continua gradinaritul de “inalta tehnologie”.

Parrot Pot este un ghiveci care contine mai multi senzori responsabili cu umiditatea solului, luminozitatea camerei, rata de îngrășământ și temperatura aerului ambient, parametri care ii permit sa aiba grija de plantele tale.

Pentru a vizualiza informațiile preluate de ghiveci, instalati-va aplicația Flower Power, care vă arată măsurătorile înregistrate la fiecare 15 minute. Sunteți avertizat dacă e nevoie sa udati planta sau sa ii mutati locul pentru mai multa lumina.

Parrot Pot are un rezervor de doi litri care se ocupa de udatul florii tale automat. Dacă sunteti absent timp de mai multe săptămâni, rezervorul poate dramui volumul de apă, astfel încât planta să supraviețuiască până când reveniți.

Cu o bază de date de peste 8000 de plante diferite, Parrot Pot oferă utilizatorilor sfaturi pentru cel mai bun tratament pentru plantele lor.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button