MORE

Parrot Pot si Parrot H2O iti dau o mana de ajutor!

Ai o pasiune foarte mare pentru ingrijitul plantelor si timpul nu este chiar prietenul tau cel mai bun? Tehnologia este solutia ta! Parrot Pot si Parrot H2O sunt ghivecele inteligente care te ajuta sa economisesti timp, dar si sa fii responsabil in continuare de colectia ta impresionanta de plante. Probabil esti deja obisnuit sa auzi mereu de la prieteni ca ai o gradina botanica acasa si ca nu iti foloseste la nimic, insa tu esti constient de beneficiile plantelor de care esti atat de atasat.

Parrot Pot si Parrot H2O sunt produse de aceeasi companie, insa nu sunt primele ghivece inteligente aparute. Cele doua modele difera doar din punct de vedere al formei si al capacitatii apei. Ambele sunt dotate cu senzori de monitorizare a mediului, lucru esential pentru cresterea plantelor, umiditatea solului, temperatura mediului ambiant, ingrasaminte sau lumina. Senzorul este plasat in pamantul din ghiveci. Datele sunt transmise cu ajutorul aplicatiei Flower Power, care analizeaza necesitatiile plantelor tale si iti face recomandari cu privire la viitorul lor.

Aplicatia iti ofera posibilitatea de a selecta planta despre care vrei sa aflii informatii, si totodata permite ghiveciului sa calculeze de cata apa are nevoie aceasta. Astfel, procesul de udare este automatizat si iti faciliteaza munca.

Efortul tau va fi minim deoarece tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca exista apa in recipientul special destinat pentru aceasta. Capacitatea recipientului este de 2 litri. In momentul in care nu prea mai exista apa in rezervorul ghiveciului, acesta isi activeaza o optiune de economisire a apei, pentru a nu lasa plantele sa moara.

Bateria dureaza aproximativ 6 luni. Parrot Pot si Parrot H2O pot fi folosite atat intr-un spatiu inchis, cat si in gradina. Aceasta noua metoda a fost testata de mai multi specialisti de la diferite universitati specializate in horticultura. Acestia au confirmat rezultatele asteptate si sunt pregatiti sa dezvolte aceasta tehnologie pe o scara cat mai larga. Pretul unor astfel de ghivece inteligente este de 59 de dolari.

 [Parrot]

Related Articles

Back to top button
Close
Close