Gaming

Parcul de distractii Six Flags anunta prima atractie cu tema Call of Duty Zombies

Numele Six Flags este asociat cu doua lucruri: un parc de distractii destul de controversat datorita numarului mare de accidente si montagne russe cu diverse teme, care mai de care mai indraznete, mai ametitoare si care uneori imping gravitatia la limitele bunului simt, cei care au ocazia sa se urce intr-o asemenea atractie ignorand existenta gravitatiei. Ce sa mai, sunt distractive fara doar si poate. Iar acum avem un nou roller coaster cu tema Call of Duty Zombies.

„Call of duty: Black Ops 3 invadeaza Fright Fest cu o noua si inspaimantatoare experienta care sigur va ridica mortii! Bazat pe noua harta din Call of Duty: Shadows of Evil, cei care vor urca in roller coaster vor experimenta anii 1940 in toata splendoarea lor, cu un iz de Film Noire, totul petrecandu-se in Morg City, unde totul este realizat pentru a te speria” a declarat Six Flags in comunicatul de presa.

Numit Shadows of Evil, acesta este bazat pe harta din urmatorul titlu Black Ops 3 al celor de la Activision si va fi disponibil pentru moment doar in California, Los Angeles, Six Flags Fright Fest, compania nu a mentionat daca va extinde sau nu aceasta tema si in alte state. Cert este ca in Romania nu o sa vedem Six Flags, dar, cine stie, poate se indura si Activision de noi si ne pune o tiribomba in mijlocul Bucurestiului… asa for fun… sa nu ne simtim marginalizate sau ca in lumea a 3-a. (glumim evident)

[Six Flags]

 

Articole asemanatoare

Back to top button