Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Paramount lanseaza peste 100 de filme pe Youtube

/
/
/

Marile companii de la Hollywood au ingropat securea razboiului cu Youtube, pe care il acuzau in mod repetat in anii trecuti ca ar exista doar pentru piraterie. Paramonut anunta lansarea unui nou canal de Youtube, numit The Paramount Vault, unde puteti gasi mai bine de 100 de filme ale companiei.

Toate aceste pelicule pot fi vizionate in totalitate, cu traditionalele reclame de Youtube, dar sunt in fiecare alt aspect gratuite. Nu trebuie sa platiti pentru ele, nu sunt puse acolo ilegal. Puteti sa le vizionati in totalitate, oricand vreti.

Si despre ce fel de filme vorbim? Cele din seria American Ninja pe care le vedeam cu totii la video acum 25 de ani, cateva cu Chuck Norris, si multe, multe altele. Poate nu tocmai lucruri care sa fi luat nenumarate premii Oscar, dar la plictiseala o sa aveti ce viziona.

Bine, o sa aveti nevoie si de un VPN, ca plug-in-ul Hola, pentru ca practic filmele nu sunt disponibile in afara Statelor Unite ale Americii, desi clipurile video nu dau eroare care spune ca nu sunt disponibile in regiunea curenta, doar dau o eroare generica.

[Mental Floss]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar