PC&Consoles

Paragon poate fi jucat gratuit saptamana viitoare

Paragon, urmatorul joc al celor de la Epic Games, va putea fi jucat gratuit saptamana viitoare ca parte din faza sa de testare.

Jocul va putea fi accesat intr-un week-end gratuit extins, care incepe pe 26 mai si se termina pe 30 mai. In aceasta perioada veti avea acces la toate cele 16 personaje ale jocului, fara vreo limitare. La urma urmei, este un test Beta, asa ca studioul are nevoie de pe cat mai mult feedback pentru ca varianta finala a jocului sa fie echilibrata.

Paragon este un joc gratuit, dar nu pana cand va fi gata. Daca vreti sa il jucati atat timp cat este in dezvoltare si sa contribuiti la directia sa, va trebui sa cumparati un Founder’s Pack a caror preturi variaza intre 20 si 100 de dolari.

Pentru a putea juca Paragon va trebui sa descarcati launcher-ul pentru motorul Unreal 4 in care veti mai gasi Unreal Tournament cel nou, programul de editare a lui Ark si Fortnite… care foarte probabil va fi anulat in curand, din moment ce este liniste completa pe acest front de ani de zile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button