MORE

Paradox Interactive detine World of Darkness

Paradox Interactive a dezvaluit acum cateva minute ca a cumparat publisher-ul de jocuri Pen&Paper White Wolf de la CCP.

Creatorii seriilor Crusader Kings, Magicka si Europa Universalis detin acum tot ce inseamna World of Darkness. Asta include toate iteratiile RPG-ului pen and paper, desi probabil cel mai celebru dintre ele este Vampire The Masquerade. Da, acel Vampire The Masquerade pe care il stiti din Bloodlines.

Asta ca de acum inainte ei se ocupa de licentierea si productia de jocuri noi. Frederik Wester si-a anuntat intentia clara de a vedea jocuri video noi pe piata, si cauta in mod activ parteneri pentru a putea dezvolta noi titluri. Paradox mai detine acum drepturi, cel putin partiale, si asupra jocurilor video anterior lansate din serie.

Suma exacta a tranzactiei nu a fost dezvaluita, dar este de cateva zeci de milioane de krona suedeze pe care Paradox i-a platit din proprii bani, fara sa apeleze la banci sau imprumuturi. Investitia se asteapta sa fie amortizata in urmatorii ani, din moment ce White Wolf oricum avea vanzari de in jur de 4-5 milioane de krona pe an. Paradox intentioneaza sa lanseze material nou pentru RPG-ul Pen&Paper in 2017

Aceasta achizitie este o veste foarte buna, deoarece CCP nu a reusit sa faca mai nimic cu White Wolf. MMO-ul World of Darkness se afla in dezvoltare, dar a fost anulat cu un an in urma, deoarece CCP nu mai putea continua productia.

[Digital]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close