GAMING

Paradox Interactive ar vrea sa produca un DLC Game of Thrones pentru Crusader Kings 2

Game of Thrones este un reper bun pentru a descrie sentimentul pe care il ai atunci cand joci… modul pentru Crusader Kings 2: A Game of Thrones! Bineinteles ca fanii francizei GOT s-ar putea sa zica „DA, da’ nu are dragoni, nu are lupi infricosatori, nu are comete amenintatoare si alte repere din universul GOT. Nu este o surpriza ca Fredick Wester, presedintele Paradox Interactive, afirma ca ar fi singura licenta pe care ar considera-o viabila pentru studioul sau de jocuri de strategie.

„Motivul pentru care nu i-am abordat pe cei de la HBO” – a spus Wester la o masa rotunda de la ParadoxCon – „este pentru ca am dubii si nu sunt sigur ca aceasta ar fi ruta pe care ar trebui s-o urmam”. Totusi, HBO i-au abordat pe cei de la Paradox, „pentru un GOT mode”, referindu-se la modul de Crusader Kings 2: A Game of Thrones. „Nu vor sa ni-l inchida. Sunt doar un pic ingrijorati ca am putea sa-l monetizam sau ca i-am face reclama”. Asta dupa ce a aparut un articol in Kotaku despre acest mod. Se pare ca producatorii filmului erau ingrijorati ca Paradox ar fi profitat direct de pe urma acestui mod.

Probabil ar fi cel mai bine sa ignoram faptul ca, activand acest mod, jocul a atins o popularitate foarte ridicata si, cu siguranta, este motivul pentru care jocul a devenit mult mai atractiv. „Modul este minunat, totusi”, a spus Wester. „Ar fi o franciza geniala pentru noi, si toata problema e ca noi trebuie sa depasim acel sentiment ca nu este lucrul cel mai ok de facut”, a conchis Wester, insinuand ca, in cazul preluarii unei francize, studioul sau ar dori libertate deplina pe partea de creatie.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close