PC&Consoles

Paradox Interactive a cumpărat Triumph Studios

Dimineața aceasta ne aduce un anunț neașteptat și foarte fericit pentru toți fanii jocurilor de strategie pe ture la scară mare. Paradox Interactive anunță că a cumpărat în totalitate studioul Triumph și toate proprietățile sale. Asta, din păcate, nu include Overlord, ce este în grija celor de al Codemasters.

Aceasta nu este prima ofertă de achiziție primită de Triumph Studios, dar este cea pe care au decis să o accepte, din moment ce Paradox Interactive a fost singura companie care se potrivea perfect cu interesele studioului. Care sunt acele interese? În mare parte cel de-a face jocuri de nișă de care un procent foarte mic din public va fi interesat.

Ultimul joc făcut de Triumph a fost Age of Wonders 3, cu extensiile sale, a cărui producție a fost finanțată chiar de Notch în sine, creatorul pensionat al lui Minecraft. Iar jocul a fost un succes considerabil, nu doar financiar, dar și ca nivel de calitate a stabilit un nou standard pentru luptele cu armate pe ture.

Încă nu știu să vă spun la ce vor lucra împreună, un stream fiind programat pentru ora 17 (ora locală), astăzi, pe Twitch, în care Fred Wester și Lennart Sas, președinții celor două companii, vor oferi mai multe detalii despre viitor.

Dacă îmi permiteți o speculație, probabil n-ar trebui să vă așteptați la un Warlock 3 prea curând, din moment ce Age of Wonders îl calcă efectiv în picioare la fiecare capitol.

[Paradox]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button