MORE

Paradox anunta un nou titlu numit BattleTech

Intr-un parteneriat surpriza, Paradox Interactive si Harebrained Schemes, au readus pe PC un gen de joc extrem de popular in anii ’90 – Turn Based Strategy (TBS).

Si nu orice fel de TBS, ci unul care aduce aminte de Mech Commender si seria MechWarrior, Battletech imbinand cu succes cele doua serii, dupa cum indica si trailer-ul de mai jos. 

Inca intr-un stadiu beta se pare, aproape slefuit, jocul urmeaza sa fie lansat undeva la finalul anului 2017, dar o data exacta de lansare nu a fost indicata.

„Nu am putut să pierdem șansa de a lucra cu Scheme Harebrained, având în vedere cât de mari sunt fanii noștri de munca deousa de noi la seria Shadowrun Returns. Posibilitatea de a reintroduce jucătorii in rădăcinile tactice ale universului BattleTech face ca acest parteneriat să fie și mai dulce „, a declarat Johan Sjöberg, Director Comercial al Paradox Interactive.
Paradox, asa cum s-au laudat si ei, s-au remarcat cu seria ShadowRun, jocul fiind un succes comercial si critic, publisherul avand cu ce sa se mandreasca. Acum ramane sa vedem cate buguri va avea la lansare, intentiile fiind bune, totusi nu chiar totate jocurile iesite pe portile Paradox Interactive s-au bucurat de lansari pe PC… stralucite. CitySkylines a avut cateva probleme, spre exemplu, la lansare, jocul refuzand sa porneasca pentru un segment din cumparatori.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button