GamingPC&ConsolesTech&IT

Paradox anunță Surviving The Aftermath

Pentru că Marte era prea pitoresc

Vă place apocalipsa? Probabil nu, dar în jocuri poate fi hazlie. Iar Paradox Interactive vrea să vă provoace anul viitor să supraviețuiți prin așa ceva, aproximativ.

Compania anunță Surviving The Aftermath, un nou joc de la Haemimont Games (creatorii lui Tropico 3, 4 și 5, plus Surviving Mars), ce vă va da misiunea de a supraviețui.

Unde? În ce condiții? De ce? De câte ori? Cum? Paradox Nu a prea oferit detalii despre asta deocamdată. Va trebui să așteptăm până la PDX Con, de la sfârșitul săptămânii viitoare. Așa că nu pot decât să speculez că va implica un soi de apocalipsă din acest scurt teaser. Poate chair niște post-apocalipsă. Nu de alta, dar ar fi bine venită pentru sporirea dificultății, din moment ce era cam ușor să supraviețuiești pe Marte. Ce au pomenit este că jocul face parte dintr-o franciză „Surviving”, așa că poate că nu va fi ultimul.

Și atunci, de ce au dezvăluit acest trailer acum, acompaniat de nici un fel de detaliu? Nu știu sigur să vă spun. Paradox în general face doar ce Paradox știe că face. Cum era acel trailer cu Jazz Boatman de acum câțiva ani. Jocul va fi lansat prin Early Access pe Epic Games Store și pentru Xbox One, anul viitor.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button