GamingMobileTech&IT

Paradox anunță Stellaris Galaxy Command pentru mobile

Tot nu văd Crusader Kings 2 pentru tablete

Paradox Interactive anunță un nou efort de a se extinde dincolo de jocurile de PC pentru care este cunoscut de câteva decenii. Compania a dezvăluit Stellaris Galaxy Command, un nou joc pentru iOS și Android, ce este disponibil acum în faza de testare.

Bine, nu este disponibil peste tot, doar în Suedia, Canada și câteva alte țări ce nu include România, dar va fi lansat și pe la noi în viitorul apropiat. Și ce este Stellaris Galaxy Command? Nu este o portare a jocului de PC, din păcate. În schimb, veți lua controlul unei stații spațiale din universul jocului. Mai exact, după evenimentele ce se mai pot petrece în joc, prin care o invazie extra-dimensională a cam făcut totul praf.

Misiunea voastră va fi să formați alianțe, să uneltiți și să luptați pentru controlul galaxiei, alături de alți jucători, din moment ce este un MMO. În general, dacă ați jucat Stronghold Kingdoms, cam înțelegeți ideea. Și dacă vă trece cumva prin cap monetizarea acelui joc și piedicile pe care vi le pune în calea progresului și a distracției până ce scoteați un ban… eh, vorbim de un joc de mobil, așa că sunt inevitabile.

Deocamdată reacția la anunțul acestui joc nu a fost tocmai pozitivă. Poate la PDXCon, ce se va desfășura săptămâna aceasta în Berlin, vor fi mai multe anunțuri legate de Stellaris care să mai amelioreze tristețea.

Stellaris Galaxy Command nu este dezvoltat direct de către Paradox sau de către studiourile sale interne, ci de o companie numită Gamebear, din China. Care, prin coincidență, produce de ceva timp un joc destul de asemănător numit Nova Empire. Știu, știu, poate e doar o coincid…neah.

[Paradox Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button