MORE

Panouri OLED flexibile de 18 inch de la LG!

Daca aveam deja televizoare din ce in ce mai mici si mai subtiri, acum putem spune ca avem si televizoare curbate si ca ne bucuram de o experienta cinematica de exceptie, lucru care a fost demonstrat de LG, compania dezvaluind recent si o serie de panouri OLED flexibile de 18 inch.

De la LG G Flex nu prea am mai vazut ceva „memorabil” in materie de panouri LED sau OLED flexibile, singura gaselnita mai curbata fiind Galaxy Round al celor de la Samsung. Asta pana ieri cand LG tocmai au dezvaluit o serie de display-uri de 18 inch care pur si simplu au rupt gura targului.

Panouri OLED flexibile de 18 inci

Panourile OLED sunt atat de flexibile incat le poti rula intr-un tub cu un diametru de 3 cm. Impresionant este putin spus, avand in vedere ca practic te poti plimba cu televizorul in tub daca ti se pune pata. Panoul prototip are o rezolutie de 1200 x 810 si este realizat dintr-un nou material, avand o pelicula de poliamida ce acopera spatele panoului, comparativ cu plasticul traditional, aceasta conferind de fapt flexibilitatea display-ului.

Panouri OLED flexibile de 18 inci 2

Pe langa acest display, LG a mai aratat si un OLED transparent, care s-a remarcat printr-o claritate a imaginii mult mai mare fata de competitori. Compania este extrem de increzatoare in aceasta noua tehnologie declarand prin intermediul lui In-Byung Kang, director R&D ca pana in 2017 LG va avea astfel de panouri Ultra HD pe televizoare cu o diagonala de 60 de inch.

Panouri OLED flexibile de 18 inci 1

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button