TECH

Panasonic TX49EX600E Review – Televizor 4K HDR10 de 123cm sub 3000 de lei!!!

Panasonic TX49EX600E este un televizor de ultima generatie care nu va obliga sa apelati la vanzarea unui organ pentru a-l putea achizitiona. EX600E este aici sa ne incante cu un ecran de 123cm care suporta HDR10 si 1300Hz in mod dinamic. Pretul pentru acest model este de 3000LEI. Ecranul 4K are o calitate foarte buna,acesta avand un contrast excelent, unghiuri largi de vizualizare si claritate sporita.

De remarcat este faptul ca Panasonic isi ia adio de la ecranele curbate, acestea pierzand teren un ultimii doi ani, la fel si functia 3D care lipseste. Panoul desi este LCD, utilizeaza o tehnologie speciala numita Wide Color Phosphor cu ajutorul careia poate reda peste 90% din spectul de culoare DCI, motiv pentru care filmele vor arata mult mai bine decat pe alte telvizoare. Designul este stilat iar picioarele au patru moduri de amplasare, asadar se poate adapta oricarei camere. Sunetul este oferit de doua difuzoare, fiecare avand o putere de 10W si suport pentru virtual surround.

Pentru conectivitate avem la dispozitie cinci intrari HDMI, dintre care trei suporta semnal 4K pana la 60p. Ne place televizorul deoarece se misca impecabil si ne pune la dispozitie functii smart. Performantele televizorului sunt oferite de un procesor quad-core care nu da semne de oboseala. Tot pentru conectivitate mai avem la dispozitie doua porturi USB, dintre care unul este 3.0, o iesiere audio optica, o iesire de tip jack tot pentru sunet si o intrare video de tip RCA.

Playerul integrat poate reda fisiere video si audio direct de pe o stocare externa precum un HDD sau un stick. Ca fisiere video recunoaste inclusiv HEVC si MKV iar pentru sunet suporta si fisiere HiRes precum FLAC. Pentru retea se poate utiliza fie conexiunea wireless fie o conexiune pe fir.

Puteti reda filme de pe un NAS deoarece avem si suport pentru patru tipuri de DLNA. Puteti utiliza televizorul si pentru jocuri, acesta avand la dispozitie un mod Games care reduce timpul de raspuns al ecranului. Noi suntem multumiti de acest televizor si il recomandam cu incredere celor care doresc sa-si faca un cadou substantial de Craciun.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button