MORE

Panasonic reintroduce seria Technics, dupa ani de absenta?!

Panasonic reintroduce seria Technics dupa ani de absenta?! Evident este o intrebare retorica, mai ales ca discutam despre un gigant care s-a batut de la egal la egal in profituri si market share cu Sony si alte firme mari.

Totusi, seria Technics a lipsit cu desavarsire din linia de productie a concernului japonez. Pana astazi, cand, in urma cu doar 10 ore Panasonic a anuntat ca Technics nu este mort, Technics traieste. Asta dupa ce in anii 2000 intreaga gama Technics a fost retrasa incet dar sigur de pe piata. Ei bine, gama de produse audio de inalta fidelitate tocmai ce si-a facut aparitia la IFA 2014 si nu putem decat sa ne frecam palmele si sa ne bucuram ca niste copii mici.

Pentru cei neavizati, Technics, in anii 90 cel putin, pana si la noi in tara era considerata una dintre cele mai bune firme producatoare de boxe, amplificatoare si „combine”, dar cu niste preturi pe masura. Concernul Matsushita „imbinana traditionalul cu extraordinarul”, asa cum spunea sloganul lor in acele timpuri. Acum, in 2014, compania ne-a aratat nu o serie Technics, ci…mai multe. Cu o mica paranteza. Aceste produse sunt pentru toata lumea. In varful gamei sta seria R1, care vine cu amplificatoare audio, network audio control player si o pereche de boxe sa iti scoata vecinii din casa. Pretul este cam maricel pentru aceasta gama de produse, asa ca avem pentru bugete mai mici seria C700. Aceasta vine si ea cu un amplificator, network audio control player, o serie de boxe si… in mod surprinzator, un CD Player. Daca introduc si un pick-up, casti si alte cateva astfel de elemente, Technics o sa cam faca din nou legea printre produsele audio de buna calitate de pe piata. Panasonic

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button