MORE

Panasonic Q: vestitorul verii

Se apropie zilele calduroase si va veti dori un ventilator. Panasonic Q va va ajuta sa treceti mai usor peste caldura din apartament sau din birou.

Mic, sferic si usor de pozitionat, noul model Panasonic Q nu are cum sa nu-ti atraga atentia. Cu o dimensiune de 250 x 250 x 277mm și o greutate de 2 kilograme, foloseste un sistem puternic de absorbtie si comprimare a aerului si este capabil să genereze un flux de aer de evacuare de 7 ori mai mare.

Panasonic Q este conceput mai degrabă să reducă gradele din camera si poate fi utilizat si iarna pentru a răspândi căldura generată de un calorifer. Are un consum redus de 18,5 wați la putere maxima.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button