MORE

Panasonic lanseaza Toughpad FZ-N1 si FZ-F1 la MWC 2016

Nu toata lumea are nevoie de un telefon usor si portabil. Panasonic ofera de mult timp in gama Toughpad terminale rezistente la conditii vitrege, precum impacturi, mizerie si apa. 

In cadrul MWC 2016 Panasonic au lansat doua noi telefoane durabile, FZ-N1 si FZ-F1, primul cu Android, iar cel de-al doilea cu Windows 10.

Doua noi telefoane durabile Panasonic la MWC 2016

Telefoanele Panasonic Toughpad FZ-N1 si Toughpad FZ-F1 au specificatii identice, mai putin sistemul de operare echipat.

Este vorba de telefoane certificate IP65 si IP67, cu un display cu rezolutie HD de 4.7″, cu touchscreen capacitiv multi-touch in 10 puncte, senzor de ploaie, recunoasterea atingerii cu manusi si optional, un stylus pasiv sau activ.

Bateria standard ofera 3200mAh, iar telefoanele ofera o baterie optionala long-life de 6200mAh cu capacitate Warm Swap (capacitatea de a schimba bateria cand telefonul este in standby fara a-l opri complet).

Destinatia terminalelor este industriala, asa ca acestea vin cu cititor de coduri de bare 1D si 2D, pe langa conectivitatea standard NFC, GPS, Dual-SIM si un slot microSD.

Conectivitatea Wireless este de tip 802.11 a/b/g/n/ac, si telefoanele ofera suport pentru semnal 4G LTE.

Procesorul folosit este un Qualcomm MSM8974AB Quad-Core la 2.3GHz.

In final, in privinta softului, Toughpad FZ-N1 vine echipat cu Android 5.1.1, iar Toughpad FZ-F1 este echipat cu Windows 10 IoT Mobile Enterprise.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button