TECH

Panasonic GH5 la Photokina 2016

Despre Panasonic GH5 am scris pe larg pe site. Da. Dar ne-am dus sa vedem GH5 taman pana la Koln si l-am vazut. Intr-un cub de sticla!

Camera este in dezvoltare si va ajunge la raft undeva prin primavara. Trebuie sa ma recunoastem si ca ne-am luat un pic teapa atunci cand am vazut scris pe ecran: in conferinta 6K/30p. Ne-a sarit inima din loc si ne pregateam sa scoatem spargem pusculita, dar ne-am racorit repede cand am vazut ca este vorba doar despre posibilitatea de a extrage foto 6K din filmulete de o secunda.
Dar puteti fi linistiti rezolutia 4K este la locul ei, iar zvonul cu privire la inregistrarea 10 biti 4.2.2.se confirma, iar asta nu-i putin lucru.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button