GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Până mâine Fortified este gratuit pe Steam

Pentru amatorii de reduceri și jocuri gratuite avem o veste bună: de acum și până mâine, 8 iunie, puteți descărca Fortified de pe Steam gratuit. Nu este o promoție de genul weekend gratuit sau trial – dacă îl revendicați acum, jocul va rămâne în lista voastră și puteți oricând să-l descărcați și să-l jucați.

Ce este Fortified? Este un combinație de shooter cu strategie a cărui acțiune este plasată într-o versiune stilizată a anilor 1950. Marțienii invadează Pământul și depinde de voi să apărați cetățenii neajutorați de amenințarea extraterestră. Faceți asta atât prin instalarea unor turnuri de apărare, prin alergări și prin împușcarea directă a marțienilor cu o serie de arme.

Tot jocul are o atmosferă intenționată de desene animate, cu extratereștrii care pilotează farfurioare zburătoare și dușmani roboți, decupate direct din filmele anilor ’50.

În ceea ce privește gameplay-ul, Fortified are o premisă promițătoare, dar pare un joc tocmai finisat. Sunt multe elemente interesante, cu o cantitate solidă de acțiune și strategie – mai ales atunci când vine vorba de protagoniști, marțieni și de jocul cooperativ. Din păcate, level design-ul minimalist și limitările tactice nu oferă motive suficiente pentru a a-l juca o perioadă îndelungată.

Altfel spus, este exact genul de joc pe care v-ar părea rău să dați bani, dar care este numai bun pentru un joc gratuit. Descărcați-l acum, cât timp e disponibil, jocul urmând să revină la preț întreg mâine, 8 iunie, ora 21, ora României.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button