GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Pământul a fost refăcut în Minecraft

Tot Pământul

De când a fost lansat Minecraft, lumea tot încearcă să recreeze în el lucruri din ce în ce mai mari, de la nava Enterprise, la orașe întregi. Dar știți ce n-a prea făcut încă nimeni? Planeta Pământ. Toată planeta Pământ. La o scară de 1:1.

Eh, acum și asta a fost făcută acum. O hartă cu tot relieful planetei este acum disponibilă pentru toți cei care vor să se plimbe pe Pământ fără să plece din casă, și fără să folosească Google Earth.  Fiind o hartă plată, nu reprezintă o reproducție tocmai super-autentică a planetei, fiind nevoie de ceva aproximări pentru ca proiecția să funcționeze, la fel ca la o hartă plană normală.

Totuși, vă puteți plimba pe toată planeta. Puteți urca până pe vârful Everest, ce chiar are înălțimea corectă, mulțumită unor cuburi foarte, foarte mari. Puteți vizita și piramidele, ce au fost considerate a fi forme de relief în această versiune, dar posibil vor fi demolate pentru a permite jucătorilor să le facă pe cont propriu. Harta oricum va necesita ceva muncă până ce va putea fi considerată finală, având momentan ceva probleme legate de generarea unor insule inexistente și de țărmuri în general.

Proiectul va continua să fie dezvoltat, fiind în plan și un efort comunitar de a reconstrui manual și fiecare oraș din lume. Asta cu probabil va dura câțiva ani.

[Youtube]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button