RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Palm revine cu un dispozitiv de 3,3 inchi gandit ca accesoriu pentru smartphone

Uneori companiile fac experimente cu noi categorii de produse. Cateodata, aceste experimente se dovedesc a fi extrem de reușite – vedeți linia Samsung Note – alteori insa, nu sunt prea inspirate. Este probabil prea devreme pentru a spune ce soarta va avea dispozitivul Palm oferit de Verizon, dar pentru moment acesta pare redundant.

În primul rând, se numește Palm. Doar Palm. Ca și compania. Ca și brand-ul, care este acum deținut de TCL (cea care produce smartphone-urile Alcatel și BlackBerry). Si nu e un smartphone. Poate arata ca un smartphone minuscul, dar nu este.

În schimb, este un gadget de 349 de dolari care are conectivitate LTE, dar nu poate efectua apeluri pe cont propriu. Trebuie să fie asociat cu telefonul vostru smartphone, ca un accesoriu. Abia atunci veți putea să apelați și să scrieți mesaje. Toate acestea se realizeaza prin serviciul de numere al companiei Verizon, care conecteaza și telefonul vostru la dispozitivul Palm.

Palm dispune de un display 720p de 3,3 inchi, cu o densitate de 445 pixeli, o camera de 12 MP pe spate, o camera frontală de 8 MP, chipset-ul Snapdragon 435 la cârma, 3 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare neexpandabila și o baterie de 800 mAh.

Un senzor de recunoaștere facială optică vă va ajuta să îl deblocați, dar nu este 3D si nici suficient de securizat pentru plăți mobile. Are Gorilla Glass 3 pe ambele parti, un difuzor pe față, un port USB-C, rezistența la apă și praf IP68, un sistem de control al gesturilor în software (care este Android 8.1 Oreo), dar nu este prevazut cu NFC sau căști.

Dispozitivul Palm va fi oferit de cei de la Verizon incepand cu luna noiembrie. Va trebui să plătiți 10 dolari pe lună pentru a-l obține pe abomamentul existent. La fel ca pentru un smartwatch, deoarece Palm este privit drept un accesoriu.

TCL il propune ca dispozitiv secundar atunci când aveți nevoie de o pauză de la telefonul vostru obișnuit. Cam asta ar putea fi ideea: plătiți 349.99 dolari (sa sperăm) si utilizați mai puțin telefonul. Pentru că, evident, nu puteți face acest lucru gratuit.

Spre deosebire de cele mai multe telefoane aflate pe piata acum, cel puțin Palm este mic. Deci asta e bila alba. Se livrează cu un lansator personalizat, care pare a fi inspirat de ecranul de pornire al lui Apple Watch, cu pictograme mari ….. Va exista un întreg ecosistem de accesorii pentru noul vostru dispozitiv: carcase, lantisoare, banderole și cine știe ce altceva s-ar mai putea inventa. Accesorii la accesoriu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button