MORE

Palaria Selfie de la Acer – hope in humanity is gone!

Faceti cunostinta cu Palaria Selfie de la Acer. Motivul pentru care, dupa ce Pamantul va fi umplut de ramasitele umanitatii si planeta va fi doar o bila plutitoare prin spatiu, extraterestrii ce ne vor gasi “mingea” se vor intreba (dupa ce isi vor clati ochii cu anii ‘90) cu ce a contribuit generatia anilor 2010-2020 la progresul umanitatii. Dragalasii ciudatei or sa examineze atent cele mai utilizate site-uri, twitter, facebook, youtube, si o sa fie cel putin surprinsi sa vada ca am fost o specie obsedata sa isi imortalizeze moaca in tot felul de ipostaze.

Ei bine, Acer si Christian Cowan-Sanluis au format o echipa si au contribuit cu un foarte tipator produs ce ne va ajuta sa ne afundam si mai tare in Groapa IQ a Marianelor, dar si in cea a prostului gust, in acelasi timp. Pentru cei ce nu cred ca este posibil, va prezentam un sombrero roz, sclipitor…si caruia i se poate atasa un dispozitiv care sa aduca selfie-urile la un alt nivel, probabil nivelul de sub talpa Iadului.

Acestui articol pentru capul dumneavoastra frumos coafat, i se poate atasa o tableta Acer Iconia A-1 840. Dar trebuie sa miscam sombrero-ul de fiecare data cand vrem sa schimbam unghiul? Fiti fara grija, nici un fir de par nu se va clatina de pe capul dumneavoastra, deoarece tableta se misca de-a lungul marginii palariei, probabil incercand sa caute in van o urma de inteligenta.

In mod normal, socul a venit din ambele parti. La London Fashion Week, ochii designerilor probabil ardeau de atata kitsch, iar Acer zambea nervos, spunadu-si ca in teorie, era o idee destul de practica. Compania ii permite oricui (bine, nu chiar oricui ) sa incerce Palaria-Selfie daca fac o programare prin serviciul companiei. Desigur, nu exista detalii despre cum sa iti faci o astfel de programare, asa ca daca nu stii pana acum cum sa iti rezervi un loc, nu esti o fashionista adevarata. Sau un fashionist, nu te judecam. De asemenea, Cowan-Sanluis a realizat zece huse de telefon, toate roz cu sclipici si ornate cu un mini-sombrero, in onoarea originalului. Ar trebui sa oftam la unison pentru ca noi nu vom fi parte din acel grup select de 10 persoane care isi pot asorta sombreroul roz si sclipicios de pe cap cu cel de pe telefon.

Acest produs este motivul pentru care noi murim ca specie cu o viteza alarmanta.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Singurul moment in care este acceptatil sa iti face un „selfie” este atunci cand te arunci din avion si ai vrut sa vezi ce moca de semi-retard lesinta aveai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button