GamingPC&ConsolesTech&IT

Paladins iese din beta în această săptămână

FPS-ul online gratuit Paladins, care și-a început beta testul disponibil tuturor în 2016, va intra în versiune completă pe 8 mai, a anunțat recent dezvoltatorul Hi-Rez Studios. Studioul a lansat, de asemenea, shooterul mobil Paladins Strike pentru dispozitivele iOS și Android, care le va permite jucătorilor să deblocheze două skin-uri gratuite în jocul de bază.

Chris Larson, producător executiv, a declarat:

Suntem atât de încântați de lansarea oficială a lui Paladins. Chiar dorim să le mulțumim tuturor jucătorilor noștri din Beta pentru timpul și efortul depus, care l-au ajutat pe Paladins să crească. Această sărbătorire a lansării este pentru jucătorii noștri – numai datorită feedback-ului lor am reușit să facem din Paladins jocul uimitor care este astăzi, cu o interfață drastic îmbunătățită, console aiming, prezentare și gameplay.

Au existat câteva patch-uri mai defectuoase pe drumul spre lansare: o actualizare la începutul anului 2017 a dus la plângeri și acuzații de genul „pay to win”, iar apoi la sfârșitul anului a apărut o erupție similară de furie legată de cutiile cu premii. Cu toate acestea, recenziile utilizatorilor de pe Steam sunt „foarte pozitive” și, mai important, se plasează în continuare în top 20, cu un număr de vârf de jucători simultani de 25.000.

Hi-Rez încearcă, de asemenea, să extindă jocul în genul Battle Royale: Studioul a anunțat un mod BR numit Paladins: Battlegrounds în ianuarie, dar a decis imediat după aceea să-l construiască ca un joc separat. Numele acestuia va fi Paladins Realm Royale, și este acum în closed alpha testing.

Oricine a jucat Paladins în timpul fazei de beta va primi de asemenea 200 Crystals, o monedă premium folosită pentru achiziționarea de produse cosmetice, răsplată pe care o puteți revendica în perioada 8 – 31 mai. Beta-ul va continua până la lansarea completă a jocului, deci mai aveți aproape o săptămână să vă logați în joc dacă vreți să fiți eligibil pentru recompensă. Toate caracterele din joc vor fi deblocate până pe 7 mai, ceea ce face săptămâna aceasta un moment deosebit de bun pentru a încerca Paladins, în caz că nu ați făcut-o până acum. De asemenea, va avea loc un turneu cu ocazia lansării, Esports Superstars: Paladins, care se va desfășura în perioada 5-6 mai, cu șase echipe, printre care Natus Vincere, SK Gaming, G2 Esports și Fnatic, care se vor lupta pentru o parte din fondurile de câștig puse la bătaie, în valoare totală de 100.000 dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button