GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Paladins devine Battlegrounds

Ce poți face atunci când lumea te acuză că ai făcut o clonă a unui joc mai popular și continui să copiezi fiecare lucru de la acel joc de parcă n-ai avea pic de creativitate și te-ai baza în totalitate pe munca unui alt studiou? Desigur, începi să copiezi încă un joc.

Paladins, acel joc ce se aseamănă foarte mult cu Overwatch, este pe cale să primească propriul său mod de joc Battle Royale. Și cum s-ar putea numi acest mod? Cumva Ultimate Fight? Grand Battle? Nu, asta ar fi prea subtil. Hi-Rez a decis să numească noul mod de joc Battlegrounds. La urma urmei, din moment ce nu pot copia simultan estetica a două jocuri foarte diferite, trebuie să încerce într-un fel să atragă atenția.

Ce e drept, noul mod de joc al lui Paladins include ceva ce nu prea găsiți nici în Fortnite și nici în PUBG, o hartă cu zăpadă. Harta este de cam 300 de ori mai mare ca orice existentă deja în Paladins, și include numeroase locații care pot fi explorate și în care jucătorii se pot ascunde. Exact cum va funcționa un „hero shooter” combinat cu ideea de bază de-a fi nevoit să colecționezi armament de pe jos încă nu este clar. Dar vom afla pe parcursul acestui an.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button