MORE

Pac-Man 256 sosește pe mobile

Dacă vă era dor de Pac-Man, veți fi bucuroși de apariția sa într-un nou joc, destinat exclusiv platformelor mobile. Disponibil acum pe Android și iOS, Pac-Man 256 este o reimaginare a jocului clasic, gândită să se muleze mult mai bine pe aceste dispozitive. Cum face asta? Combinând rețeta tradițională, în care Pac-Man patrulează un labirint pândit de fantome, cu un joc de tipul „endless runner” gen Temple Run.

În esență, labirintul prin care te miști nu are capete verticale, continuă la nesfârșit, și poți să mergi în mod constant mai sus. Chiar trebuie să faci asta, pentru că din partea de jos a ecranului va avansa celebra eroare a jocului original, ce apărea la nivelul 256. De aici venind și numele jocului.

Obiectivul este cel de-a nu fi devorat de eroare, dar nici de fantome. În mod normal, acest concept ar însemna clar că vei pierde foarte rapid, pentru că fantomele te-ar putea pur și simplu bloca. Dar Pac-Man 256 include o varietate de power-ups, ce îi permit personajului să facă multe lucruri anterior imposibile, cum ar fi să scuipe lasere. Jocul este gratuit, incluzând tradiționalele micro-tranzacții, ce variază de la 99 de cenți până la 8 dolari.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button