GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Oxenfree va fi următorul joc gratuit pe Epic Games Store

Următorul joc oferit gratuit pe Epic Games Store va fi Oxenfree, un titlu de aventură cu elemente supranaturale foarte apreciat de critici și gameri deopotrivă. Jocul va fi disponibil începând cu data de 21 martie și până pe 4 aprilie. Tot ce aveți nevoie pentru a-l descărca și păstra definitiv este un cont gratuit pe Epic Games Store.

Lansat în 2016, Oxenfree este o poveste interesantă despre un grup de adolescenți plecați în excursie pe o insulă izolată, unde se zvonește că ar exista o peșteră înăuntrul căreia au loc fenomene paranormale dacă radiourile sunt reglate pe o anumită frecvență.

Premisa devine evidentă încă de la începutul jocului, când jucătorii au ocazia să investigheze fenomenele misterioase, dar Oxenfree are încă un substrat interesant, legat de relațiile dintre personaje. Dialogul este prezentat în bule de text care se suprapun reciproc și a fost îndelung lăudat pentru felul în care mimează conversații reale.

Oxenfree a mai fost oferit gratuit pe PC, deși pe o altă plaftormă digitala, GOG, în 2017. Pentru cei care nu au reușit să îl ia atunci însă, Epic Games Store îl va oferi gratuit în mai puțin de două săptămâni. Până atunci, magazinul digital oferă în același regim gratuit Slime Rancher, un joc foarte colorat de aventură și explorare care se bucură de un rating exlent pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button