PC&Consoles

Oxenfree este gratuit acum pe GOG.com

Sezonul de reduceri de iarnă de pe GOG este în plină desfășurare, aducând cu ea numeroase oferte și jocuri misterioase. Săptămâna trecută, Grim Fandango Remastered de la Double Fine a fost gratuit și, în timp ce acea ofertă a expirat, Oxenfree produs de Night School Studio primește acum același tratament.

Vestea este una îmbucurătoare, pentru că Oxenfree este un titlu foarte bun. Pe lângă faptul că vine cu un fir narativ interesant despre misterul supranatural, relațiile și creșterea, sistemul de dialog al jocului este unul dintre cele mai inteligente din industrie, în care conversațiile aproape curg din una în alta, și în care NPC-urile reacționează la tăcere și / sau la întreruperi.

De asemenea, are un stil artistic aparte. Iată trailer-ul de lansare de anul trecut:

Pentru a revendica gratuit un exemplar al lui Oxenfree, faceți clic pe butonul „Get for free” de pe pagina principală a lui GOG.com.

Tot aici veți putea descoperi și alte titluri bune la reduceri substanțiale, Winter Sale fiind în plină desfășurare. Aceasta mai este valabilă până pe data de 26 decembrie, așa că dacă ați pus ochii pe vreun joc din catalogul lor, încă mai aveți timp.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button