PC&Consoles

Overwatch va fi gratuit săptămâna viitoare

Toți cei care n-au mai jucat Overwatch din Open Beta, pentru că nu își permit să dea 200 de lei doar pentru un singur joc, se pot bucura de el din nou!

Blizzard anunță că Overwatch va fi gratuit la sfârșitul săptămânii trecute. Între 18 și 21 noiembrie jocul poate fi butonat de zor pe PC, PS4 și Xbox One, tot conținutul său fiind accesibil după bunul plac.

Puteți să accesați toate cele 22 de personaje, cele 13 hărți, toate modurile de joc, puteți crește în nivel puteți obține Loot Boxes, puteți face tot ce ați putea dacă ați fi cumpărat Overwatch.

Așa că din seara de vineri, de la ora 20:00 (aproximativ) până la sfârșitul zilei de 21 noiembrie vă puteți amuza de zor. Tot progresul vostru va fi păstrat atunci când cumpărați Overwatch.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

24 comentarii

  1. Blizzard anunță că Overwatch va fi gratuit la sfârșitul săptămânii trecute………. :))))) pe bune ? :)))))))) cine a scris asta =))

  2. Vanzari slabe? Are acelasi pret de jumatate de an, si marele competitor care se anunta cand se lansa Overwatch, Battleborn, costa vreo 5 dolari de ceva vreme. Plus ca Blizzard tine foarte mult la comunitatea ei.

  3. Nici băieți de treabă, nici vânzări proaste. Pe lângă faptul că s-a vândut extrem de bine și încă îl mai cumpără lumea, mai sunt și mulți care cumpără cutii. Dar niciodată nu strică puțin marketing. Mai ales cu release-ul Sombrei.

  4. Sa pierd timpul ca sa ce?ca ma joc ca,nu ma joc tot nu o sa imi permit jocul sau pc sa-l rulez.Si chiar daca ar fii sa am bani ,s fii jucat deja prea mult Paladins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button