PC&Consoles

Overwatch trece de 20 de milioane de jucători și chiar devine TF2

Blizzard are două anunțuri despre Overwatch în această perioadă, iar unul dintre ele chiar te face să te întrebi dacă nu cumva glumele cu Team Fortress 3 erau prea aproape de realitate.

În primul rând, Overwatch a depășit 20 de milioane de jucători. O reușită destul de impresionantă, având în vedere că la o lună după lansare era pe la 10 milioane de jucători. Overwatch a continuat să atragă sânge nou, în ciuda faptului că are extrem de puține moduri de joc, iar modul competitiv a tot avut probleme.

Al doilea anunț este ca Mann vs Machine a devenit un mod oficial de joc cu ocazia evenimentului de Halloween. Până la începutul lunii noiembrie, în Overwatch veți putea participa la un eveniment de PvE la care echipa voastră de eroi va trebui să lupte împotriva unui val de roboți care încearcă să ajungă până la capătul unui nivel. Blizzard îi spune Junkenstein’s Revenge, dar tot Mann vs Machine din Team Fortress 2 rămâne.

Cu această ocazie o varietate mare de skin-uri noi au fost adăugate în joc, oferind personajelor o înfățișare mai înfiorătoare.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button