PC&Consoles

Overwatch se pregătește de sărbătoare

Din moment ce este luna octombrie, ar trebui să vă pregătiți ca fiecare joc ce are o componentă on-line să se pregătească de acea sărbătoare numită Halloween. Iar Overwatch nu se abate de la această tradiție.

Contul de Twitter oficial al jocului a afișat recent această imagine, cu promisiunea că își vor face apariția monștri și o entitate malefică, împotrivă căreia jucătorii probabil vor trebui să se lupte.

Evenimentul va începe din ziua de 10 octombrie și foarte probabil va ține până prin luna noiembrie. Au fost dezvăluite în clipul de pe twitter și două skin-uri noi pentru personajele McRee și Reaper, ce se mulează cu tematica de „groază” a perioadei acesteia din an. Nu sunt deocamdată detalii despre ce formă va lua componenta de PvE, dar conform anilor trecuți, probabil va semăna iarăși cu Mann vs Machine din Team Fortress 2. Vă puteți aștepta ca în cutiile care pică în această perioadă să se află o varietate de recompense estetice menite să vă facă personajele mai ridicole ca de obicei.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button