MORE

De ce a indepartat Overwatch optiunea „Avoid this Player”

Problemele de balansare a personajelor intr-un shooter online sunt destul de mari. Overwatch a fost si e supus acestui tratament, recentul nerf (patch) pentru Widowmaker si McCree rezolvand multe dintre problemele pe care jucatorii le-au avut cu titlul celor de la Blizzard.

Acum Blizzard au inceput sa lucreze la fineturi, Game Directorul Overwatch Jeff Kaplan detaliand o parte din directia in care titlul urmeaza sa se indrepte intr-un blog post destul de lung pe forumurile Battle.net. In cuvinte putine, ceea ce Kaplan a dorit sa sublinieze este faptul ca jocul va fi supus pe viito,r la mici schimbari si ajustari, Overwatch dorindu-se a fi un joc in continua evolutie. 

Totusi, una din cele mai mari plangeri este indepartarea functiei „Avoid this Player”, pe care multi jucatori au folosit-o pentru a evita in mod activ un anume player. Problema este ca aceasta functie, cu toate ca utila, interfera cu matchmaking-ul normal, serverele fiind nevoite sa filtreze surse aditionale de informatie, astfel fiind afectate gameplay-ul si matchmaking-ul.

Practic, poti evita in mod activ atat jucatori buni, dar si extrem de slabi, unul dintre cei mai buni jucatori din lume cu Widowmaker plangandu-se in mod activ celor de la Blizzard ca are uneori zeci de minute timp de asteptare din cauza functiei „Avoid this Player”

Asta ca sa nu mai vorbim de eventuala problema ce poate aparea pe parcurs, matchmaking-ul fiind pacalit de aceasta functie, jucatori extrem de buni ajungand in meci cu jucatori extrem de slabi astfel distractia fiind … ei bine, afectata.

Battle.net

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Si eu o folosesc deoarece e absurd sa-ti bage oameni de level 200+ impotriva multor de level 30-40 (ish). Chiar si eu am level 35 si deseori intalnesc impotriva oameni de level 100+, iar eu in echipa am sub level 50-60… E un balans complet dat peste cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button