GamingPC&ConsolesTech&IT

Overwatch primește un Workshop

Overwatch era, în momentul lansării, un joc destul de frumos. Un soi de Team Fortress 2 dacă Valve nu s-ar fi concentrat doar pe făcut pălării. Iar faptul că evenimentele speciale pe care le-a tot creat Blizzard erau atât de jalnice n-a ajutat. Dar știți ce ar putea ajuta? Comunitatea.

Așa că Blizzard oferă acum un Workshop pentru Overwatch. Ce face acesta? Veți găsi după noul update al jocului (sau acum pe serverul de testare) o nouă opțiune la browser-ul de servere numită Workshop. Aceasta vă va permite să creați logică customizată pentru meciuri. Nu este același tip de Workshop pe care îl are Team Fortress 2, în cazul în care vă întrebați. Nu creați geometrie nouă, nu creați elemente de artă noi, dar aveți acces la unelte rudimentare de codare că vă permit să experimentați cu realizarea de moduri noi de joc, condiții noi, până și eroi cu abilități noi.

Avantajul acestui fel de Workshop este că puteți lua cu ușurință setările folosite pentru ceva ca un mod Battle Royale pentru PC și puteți muta totul pe varianta de Xbox a jocului. Nu va fi nevoie de vreun fișiere adițional, din moment ce totul este făcut prin limbajul de scriptare integrat al jocului.

Cine știe, poate așa jocul chiar va primi curse dacă găsește cineva un model utilizabil în joc pentru motocicleta lui Tracer.

[Overwatch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button