PC

Overwatch primește un nou personaj

Blizzard pare să se fi învățat minte după dezastrul de data trecută și a decis să anunțe noul personaj pentru Overwatch destul de prompt, nu după o jumătate de an de ARG-uri și dezamăgire completă.

Așa intră în scenă Orisa, un nou robot pentru cei care vor să aibă o altă entitate metalică la dispoziție care să nu fie un generator automat de sare, ca Bastion.

Rolul de bază a lui Orisa va fi cel de a încasa lovituri, având abilități care îi sporesc rezistența și generează bariere care să facă restul echipei să nu mai urle după Reinhardt. Abilitatea supremă a personajului vine sub forma unui Supercharger, care amplifică puterea coechipierilor. Puterea se manifestă sub forma unui obiect fizic, ce poate fi distrus de echipa inamică.

Cei interesați să testeze noul personaj pot intra acum pe serverul de test public al variantei de PC, urmând ca Orisa să fie disponibilă în varianta normală a jocului în viitorul apropiat.

Ultimul personaj al lui Overwatch, Sombra, a fost dezvăluit în cadrul lui BlizzCon cu foarte multă fanfară, după multe luni de indicii și speranța că va fi vorba de ceva mult mai interesant. Evident, Blizzard a înțeles că nu este bine să facă asta pe viitor, fiindcă nu toți jucătorii de Overwatch sunt atât de uluiți de personajele lor. La urma urmei, nu este de parcă au anunțat a zecea clasă de Team Fortress 2. Asta chiar ar fi fost ceva.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button