GamingPC&ConsolesTech&IT

Overwatch primește un nou erou și un cinematic

Din categoria „Ah, deci asta explică trenul”, Blizzard a prezentat la Blizzcon un nou cinematic pentru Overwatch, numit Reunion.

Clipul cu pricina îl pune în rolul principal pe pistolarul obsedat de timp al jocului, și relevă trei personaje noi care vor ajunge în Overwatch în viitorul apropiat. Mai important de atât, explică de ce primul lucru pe care îl vezi pe Route 66 când ieși din restaurant este un tren împrăștiat pe hartă.

Personajele noi introduse de acest cinematic  sunt robotul Echo, robotul Bob și non-robotul Ashe. Ultimii doi vor ajunge în Overwatch în curând, în timp ce Echo va mai sta pe margini pentru o vreme.

Dacă jucătorii de League of Legends strâmbă din nas că Blizzard a băgat o luptătoare de distanță cu părul alb și cu același nume ca luptătoarea lor de distanță cu părul alb și cu același nume, atunci jucătorii de Rainbow Six Siege se întreabă dacă fără E n-ar fi avut un hitbox.

În orice caz, Ashe are o pușcă semi-automată, numită The Viper, are dinamită, are o altă pușcă pe care o poate folosi să se azvârle prin aer ca un Scout din Team Fortress 2, iar abilitatea sa ultimată este Bob. Bob, o matahală de robot, poate acționa independent ca un soi de jucător NPC. Poate fi vindecat, poate să dea năvală în cârdul de inamici, iar în cazul în care meciul necesită încă un om pentru a începe, se pare că poate fi chemat pentru a umple locul. Ashe și Bob nu au încă o dată de lansare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button