PC&Consoles

Overwatch primește un mod de Deathmach

O întrebare a tot stat în mintea jucătorilor de Overwatch de mai bine de un an de zile. ”Cât de tare crezi că ești, măi gorilă, dacă nu te-ar vindeca întruna doctorița aia?”.

Răspunsul este disponibil acum pe serverul public de testare, prin intermediul unui mod de Deathmach. Acesta este disponibil atât în modul tradițional de fiecare pentru el, precum și pe echipe. Așa că veți putea să pocniți în cap gorile nestingheriți și neîmpiedicați de posibilitatea că cineva, cândva, îi va vindeca. Meciurile se vor termina atunci când se atinge un anumit număr de frag-uri, la fel ca orice mod de Deathmach care se respectă. Nu vor exista obiective de îndeplinit, iar hărțile vor fi modificate pentru a reflecta noul mod. Nu de alta, dar dacă s-ar păstra aceleași două locații de spawn, ar fi crimă la intrare. Încă o hartă este adăugată cu această ocazie, numită Chateau Guillard.

Varianta pe echipe a Deathmach încă mai ține cont de componenta de vindecare și de înviere, jucătorii înviați reducând din numărul de frag-uri ale echipei adverse.

Dacă nu aveți chef să intrați pe serverul de testare, nu ar trebui să aveți mult de așteptat până ce noul mod va fi integrat în secțiunea de Arcade a lui Overwatch.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button