PC&Consoles

Overwatch primește un Doomfist

Încă de la prima apariție a lui Overwatch, numele Doomfist a fost o parte foarte importantă din povestea jocului, oricât de întortocheată și irelevantă ar fi.

Iar acum, personajul în sfârșit își va face apariția, Blizzard anunțând că noul erou este disponibil pe serverul public de testare. Introducerea sa a fost făcută prin intermediul unui trailer cinematic animat, dar nu unul 3D, ci cu desene tradiționale. De ce? Fiindcă Blizzard are suficienți bani pentru a face și anime-uri, dacă vrea.

Din păcate, Doomfist nu este jucat de Terry Crews. Actorul a tot fost favoritul fanilor, făcând până și o vizită la Blizzard ce a tot dat impresia că el va interpreta acest personaj.

Abilitățile sale se leagă de faptul că are un pumn de metal imens, dar până și fără el a fost în stare să snopească în bătaie niște roboți și să evadeze din închisoare prin dărâmarea peretelui. Eroul poate să treacă prin scuturi cu unul din atacurile sale, așa că personaje precum Reinhardt nu vor mai provoca probleme pentru mult timp. Poate să facă și un shoryuken.

Blizzard nu a spus când personajul va fi implementat în varianta normală a jocului, sau ce va face Terry Crews în Overwatch.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button