PC&Consoles

Overwatch primește noutăți

Dacă v-ați amuzat în timpul week-end-ului gratuit extins de care a beneficiat Overwatch săptămâna trecută( și puțin din cea actuală), are să vă încânte știrea că jocul va primi conținut nou în viitorul foarte apropiat.

Overwatch va primi o hartă nou, ce momentan se află în testare pe serverul public, care mută acțiunea pe Lună. Și ce veți găsi pe Lună? Nu naziști, ci gorile furioase, această hartă fiind laboratorul unde a crescut Winston alături de celelalte gorile inteligente. Nu toate gorilele erau mulțumite de experimentele constante, așa că au organizată o mică revoltă ce a dus la moartea savanților și la fuga lui WInston către Pământ.

Cu această ocazie intră în testare și câteva modificări pentru personajele existente. Reaper, spre exemplu, nu va mai putea colecta bile de viață dacă omoară inamici, în schimb se va vindeca mereu cu 20% din daunele pe care le provoacă victimelor sale.

Roadhog capătă un glonte în plus la armă și trage mai rapid, dar îi este scăzută puterea de foc. Asta înseamnă că nu vei mai muri instantaneu dacă ești prins de cârligul său și n-ai viață cât să reziști primului foc.

În cele din urmă, atacul suprem al lui McCree devine mai flexibilă, permițând ochirea rapidă a inamicilor în prima secundă în care urlă că este miezul zilei.

Rămâne acum o singură întrebare. Când vom primi un mod de joc în care ne vom lupta cu o armată de gorile furioase?

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button