GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch primește… cereale

Știu că toată lumea este în acest moment concentrată pe Diablo Immortal, dar Blizzard a mai dezvăluit un lucru la BlizzCon care părea inițial a fi o glumă.

Mai țineți minte când Beyond Good and Evil era vândut la pachet cu brânză, pentru că nu știa Ubisoft ce să mai facă cu el. Eh, Blizzard se află într-o situație similară, dar din capătul opus al spectrului. Nu știe ce să mai facă cu Overwatch, din cauza succesului său imens, așa că a dezvăluit Licio-Oh’s, cereale pentru micul dejun.

Subliniez din nou că nu este vorba de o glumă de 1 aprilie anunțată în afara sezonului, ci de un produs care chiar va ajunge pe piață, în SUA, de luna viitoare. Dacă vă întrebați cumva de ce, răspunsul este destul de simplu. Aceste cutii de cereale vor conține coduri pentru cutii de loot care pot fi revendicate în Overwatch.

Putem măcar să ne mulțumim cu gândul că anunțul acestor cereale nu a fost făcut pe scena principală. Din moment ce compania a făcut acest pas important, este doar o chestiune de timp până ce competiția va lansa cereale Frosted Fortnites, sau sare iodată League of Legends, disponibilă doar în saci de minim  10kg.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

    1. Anul acesta vor fi disponibile doar in SUA. Daca vor avea succes, e posibil sa se extinda si in restul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button