PC&Consoles

Overwatch primește Capture The Flag și multe alte noutăți

Overwatch este un joc grozav, dar nu o duce bine la partea de varietate a modurilor de joc. Din fericire, Blizzard adresează asta cu cel mai nou update al jocului, cel menit să aniverseze Anul Nou Chinezesc.

Pe lângă adăugarea unei tone de skin-uri adiționale și nerf-uirea câtorva personaje, Overwatch a primit cu această ocazie un mod de joc total nou, Capture The Flag.

Practic, este Capture The Rooster, un mod la care cele două echipe vor avea câte un steag de protejat și de furat de la opoziție. Integrarea acestui mod de joc a prezentat câteva dificultăți pentru Blizzard, fiindcă este cam greu să ai un mod concentrat pe furtul unui obiect atunci când câteva personaje se pot teleporta.

Pentru a rezolva problema care a împiedicat adăugarea acestui mod în Overwatch încă din prima zi, Blizzard a decis să nu facă steagurile instantaneu capturabile, astfel fiind rezolvată problema că în esență Tracer putea să le fure pe bandă rulantă.

Modul de joc nu este încă adăugat la Machmaking standard, ci la Brawl, dar cu timpul ar trebui să fie integrat în în modul normal de joc.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button