GamingPC&ConsolesTech&IT

Overwatch este gratuit în această perioadă

Vreți să butonați un Overwatch zilele acestea, fără să îl plătiți? Aveți noroc, pentru că jocul este gratuit în această perioadă pentru PC, PS4 și Xbox One.

Oferta este disponibilă până pe 23 aprilie, iar jocul nu va rămâne al vostru după ce expiră, dar îl veți putea cumpăra la preț redus în această perioadă dacă decideți să continuați aventura.

Și de ce este Overwatch gratuit acum? A primit recent un nou erou, iar acum se desfășoară în joc un nou eveniment special numit Storm Rising, a cărui cinematice probabil le puteți viziona pe Youtube, fiind singura parte cu adevărat bună noului mod de joc. Nu de alta, dar la cât de repetitiv, anost, lipsit de savoare și de efort este Storm Rising, ai crede că este o misiune din Anthem. Cumva, Blizzard reușește să producă moduri sezoniere foarte slabe pentru Overwatch, deși ar putea la fel de bine să fure mai multe idei de la Team Fortress 2.

În orice caz, aveți acces la întregul Overwatch în această perioadă, nu doar Storm Rising, așa că măcar vă puteți distra ciocănind gorile peste ceafă, strivind Tracere cu un hamster dement, sau fugărind inamici speriați prin toată harta cu Mei.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button