GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch este gratuit saptamana aceasta

Pentru cei care nu au apucat inca sa il incerce, Overwatch este gratuit in perioada 20-26 noiembrie.

Oferta este disponibila pe toate platformele, Overwatch putand fi incercat pe PC, PS4 si Xbox. Pentru a putea accesa shooterul multiplayer pe PC, aveti nevoie de un cont Battle.net, care este de asemenea gratuit. Daca vrei sa il jucati pe console, trebuie sa fiti abonat PS Plus pe PlayStation 4 si abonat Xbox Live Gold pe Xbox. Pentru Romania, perioada de trial incepe maine, 20 noiembrie, la ora 21.00.

Blizzard ofera acces la lista completa a eroilor, inclusiv recent anuntata Ashe si 19 harti impartite dupa moduri de joc precum Quick Play, Custom Games si Overwatch Arcade. Daca va decideti sa profitati de perioada gratuita, vestea buna e ca puteti pastra tot ceea ce deblocati pentru eventuala trecere la jocul complet. In plus, veti acumula XP la aceeasi rata cu cei care detin deja titlul.

Toti jucatorii vor avea ocazia sa aleaga un trio de spray-uri noi cu tematica Ashe in timpul perioadei de proba, prin conectarea conturilor lor de Blizzard si Twitch si urmarind doua ore de streamuri dedicate Overwatch.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button