Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Overwatch costă acum (și timp de aproximativ 3 săptămâni) 12 dolari

/
/
/

Cei de la Humble au dezvăluit jocul deblocat mai devreme pentru abonamentul lunar la Humble Monthly, și anume Overwatch. Acesta poate fi deblocat pentru prețul abonamentului pe o lună de 12 dolari.

Aceasta este o reducere bună din prețul întreg al jocului de 40 de dolari, chiar mai ieftin decât reducerea relativ obișnuită a celor de la Blizzard de 50%.

Humble Monthly oferă o colecție de jocuri în fiecare lună pe un sistem bazat pe abonament. Oricine se abonează până pe 5 octombrie va primi un pachet surpriză de jocuri iar abonatului i se va acorda imediat acces la Overwatch. Luna trecută a inclus Rise of the Tomb Raider, Sniper Elite 4, Tales of Berseria, Staxel, Battle Chef Brigade, Darksiders II și multe altele.

Este o achiziție la un preț foarte bun pentru doar 12 dolari, iar voi puteți să anulați oricând abonamentul în timp ce păstrați toate jocurile pe care le-ați deblocat. Abonații primesc, de asemenea, o reducere de 10% la Humble Store, iar 5% din toate veniturile (inclusiv din abonamentele lunare) sunt donate organizațiilor de caritate.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar