GamingPC&ConsolesTech&IT

Overwatch costă acum (și timp de aproximativ 3 săptămâni) 12 dolari

Cei de la Humble au dezvăluit jocul deblocat mai devreme pentru abonamentul lunar la Humble Monthly, și anume Overwatch. Acesta poate fi deblocat pentru prețul abonamentului pe o lună de 12 dolari.

Aceasta este o reducere bună din prețul întreg al jocului de 40 de dolari, chiar mai ieftin decât reducerea relativ obișnuită a celor de la Blizzard de 50%.

Humble Monthly oferă o colecție de jocuri în fiecare lună pe un sistem bazat pe abonament. Oricine se abonează până pe 5 octombrie va primi un pachet surpriză de jocuri iar abonatului i se va acorda imediat acces la Overwatch. Luna trecută a inclus Rise of the Tomb Raider, Sniper Elite 4, Tales of Berseria, Staxel, Battle Chef Brigade, Darksiders II și multe altele.

Este o achiziție la un preț foarte bun pentru doar 12 dolari, iar voi puteți să anulați oricând abonamentul în timp ce păstrați toate jocurile pe care le-ați deblocat. Abonații primesc, de asemenea, o reducere de 10% la Humble Store, iar 5% din toate veniturile (inclusiv din abonamentele lunare) sunt donate organizațiilor de caritate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button