GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch costă acum (și timp de aproximativ 3 săptămâni) 12 dolari

Cei de la Humble au dezvăluit jocul deblocat mai devreme pentru abonamentul lunar la Humble Monthly, și anume Overwatch. Acesta poate fi deblocat pentru prețul abonamentului pe o lună de 12 dolari.

Aceasta este o reducere bună din prețul întreg al jocului de 40 de dolari, chiar mai ieftin decât reducerea relativ obișnuită a celor de la Blizzard de 50%.

Humble Monthly oferă o colecție de jocuri în fiecare lună pe un sistem bazat pe abonament. Oricine se abonează până pe 5 octombrie va primi un pachet surpriză de jocuri iar abonatului i se va acorda imediat acces la Overwatch. Luna trecută a inclus Rise of the Tomb Raider, Sniper Elite 4, Tales of Berseria, Staxel, Battle Chef Brigade, Darksiders II și multe altele.

Este o achiziție la un preț foarte bun pentru doar 12 dolari, iar voi puteți să anulați oricând abonamentul în timp ce păstrați toate jocurile pe care le-ați deblocat. Abonații primesc, de asemenea, o reducere de 10% la Humble Store, iar 5% din toate veniturile (inclusiv din abonamentele lunare) sunt donate organizațiilor de caritate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button