MORE

Overwatch Beta va reveni anul viitor

Blizzard anunta ca Beta Testul lui Overwatch va fi suspendat incepand cu 10 decembrie.

Compania a dezvaluit ca mai aveti doar 6 zile pentru a va bucura de Overwatch anul acesta, dupa care va trebui sa stati pe tusa o luna de zile, timp in care cei de la Blizzard vor lua cateva zile libere de sarbatori si vor lucra la lucruri noi pentru Overwatch.

Beta Testul va reveni spre finalul lunii ianuarie, moment in care vor fi adaugati si mai mult jucatori, asa ca daca nu ati primit inca o invitatie inca mai aveti o sansa. Cand va reveni, Overwatch ar putea include modul de spectatori si un sistem de progresie, precum si o serie de imbunatatiri bazate pe feedbackul primit de la comunitate.

Cei care inca vor sa mai ofere feedback au timp pana pe 18 decembrie, forumul urmand sa fie si el inchis dupa aceasta data.

Pana acum receptia publicului la Overwatch a fost foarte pozitiva, varietatea de personaje si abilitati facandu-l foarte amuzant de jucat, iar diversele probleme de echilibrare fiind adesea rezolvate prin simplul fapt ca nu este un joc facut pentru lupte unu contra unu, ci pentru grupuri de jucatori care se folosesc inteligent de puterile personajelor.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button