PC&Consoles

Overwatch are un nou scurt-metraj cu Mei

Mai țineți minte cât de mult așteptam, ani și ani, pentru ca Valve să lanseze un nou filmuleț cu personajele din Team Fortress 2? Eh, Blizzard le-a luat locul, cu propriile filmulețe ce au ca subiect personajele din Overwatch.

Cu ocazia evenimentului Gamescom 2017, Blizzard a prezentat Rise and Shine, un clip ce nu are legătură cu Gordon Freeman și G-Man, având ca subiect diavolul înghețat preferat al jucătorilor de Overwatch, Mei.

Filmulețul explică originile personajului, a instrumentelor sale de înghețare, oferă detalii despre roboțelul său și motivului pentru care a stat 9 ani în stare criogenică.

Având în rolul principal un personaj care vorbește, Rise and Shine poate că nu este la fel de universal de expresiv ca filmulețul în care a fost prezentată povestea lui Bastion. Totuși, reușește să dovedească din nou faptul că Blizzard ar putea cu ușurință să devină un nou Dreamworks, dacă nu Disney sau chiar Pixar. Sigur, asta ar însemna investiții foarte mari, dar nu este de parcă proiectele celor de la Activision-Blizzard n-ar avea succes.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button