GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch are un nou erou, medicul de luptă Baptiste

După zvonurile care circulau deja de mai multe zile, Blizzard a dezvăluit oficial cel mai nou membru al echipei Overwatch, Baptiste. Introdus într-un clip cinematic, acesta este prezentat ca un supraviețuitor al razboaielor omnice, rămas orfan în timpul confruntărilor. Fără prea multe opțiuni pentru viitor și hotărât să supraviețuiască, el s-a alăturat organizației teroriste Talon. A fost o decizie pe care a ajuns să o regrete, însă acum îl găsim părăsind gruparea și încercând să răscumpere greșelile trecutului.

În ce privește rolul său în Overwatch, Baptiste este un medic de luptă, echipat în egală măsură să vindece aliații și să elimine adversarii. El va avea două tipuri de arme, un SMG și un lansator de proiectile biotice, care îi va vindeca pe aliații aflați în raza lui de acțiune. Baptiste va putea folosi două abilități principale: Regenerative Burst și Immortality Field. Prima dintre ele este asemănătoare cu o aură de vindecare, doar că nu are nevoie ca aliații să se afle în preajma eroului pentru a beneficia de efecte. A doua creează o barieră înapoia căreia aliații nu pot muri, barieră care poate fi însă distrusă de advesari. Cât despre abilitatea ultimă a lui Baptiste, aceasta este Amplification Matrix, o barieră care amplifică atât abilitățile de luptă, cât și de vindecare, pentru membrii echipei.

La momentul actual, Baptiste poate fi încercat pe serverul public de teste al Overwatch în varianta de PC, urmând să ajungă și pe console în cursul zilelor următoare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button